GABRIELLA HANSSONS STUDIO

Min gode vän, vapendragaren unge lille herr dunder alltså dunderdan, slog en signal idag.

Hans vår allas dunder skulle till en god väns studio alltså Gabriella, en redig musiker och konstnärssjäl för att jamma ett slag.

 

De va inte första gången Gabriella och dunderdan hade rep ihop. Heter  SUPERKRAFTER! och har ett musikprojekt tillsammans och arbetat ihop i ett år. Jag frågade lite försynt om dom inte spontant kunde köra en låt och om jag då fick göra en inspelning med min kamera som knappt är gjord för filminspelning. Jag fick då lyssna på låten HippHippHurra. Lyssna på den här. Det är det värt gott folk! http://bit.ly/1LBzGqf

Tog några stillbilder och drog sen, tänkades på den fina texten i HippHippHurra.

 

DG5DG6DG2DG3DG4

  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.