Att jag gick i demonstrationståget ”För allas rätt att bo” faller sig naturligt in. När vi gick i tåget från Plattan till Södermalmstorg fick jag gråten i halsen. Väl framme så samtalade jag med radio ”linje 19” De som höll tal hette, Klara Meijer. Karin Bähler, Maral, Linda, (om nu namnen är felstavade så får ni inte skylla på mej, det är omöjligt att se vad respektive talare skrev på min lapp när jag bad om det, så stavningen får stå för dem) Rolf Nilsson. Rolf och jag har jobbat med samma frågor i några år. En sak som slog mej: Det får absolut inte spridas nån typ av avundssjuka på dem som har fina lägenheter. Det är systemet som tillåter vissa att roffa åt sig på olika vis! Alltså: Ingen avundsjuka får spridas tycker jag. Så, Polisen som lugnt följt med tåget informerar efter demonstrationen oss att detta var olagligt! Som konstapeln på bilden sa: ”icke tillståndgiven demonstration” Vad det blev av det står skrivet i stjärnorna men jag tror konstapeln lade ner ärendet på plats. Syftet med framläggandet låg mer i att visa makt.  En bra genomförd demonstration idag som kommer bära frukt.