Titta så fint sommargårdsmyskafé mitt inne på Värdshusvägen Fittja. Bredvid fanns det en hönsgård. Nu i Sverige handlar det knappast om nån gammal förlegad, förljugen ”Svensk standard” ni minns? uttrycket? Och uttrycket ”Den Harmoniska Byn” kommer från dels den lördag jag stod och tittade ut på Fittja centrum. Ser små grupper av människor harmoniskt stå och umgås.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Och dels från: När någon håller upp dörren här i Fittja, gör dom det inte av inövad artighet! Nej, nej! Här gör man det från sitt Hjärta.

Tyvärr, till skillnad mot den mera helsvenska förorten som vilar tyst på lördagar. Möjligtvis att det skränas och skriks lite Nordisk fylla (Alkohol = tung narkotika) i den Svenska förorten. Dubbelmoral råder i samhället och jag råder invandrarfamiljerna samt övrig Svensk befolkning tygla sina barn. Bort från fysisk skadegörelse, småbrott och liknande. och istället satsa på att tillhöra Klägget. Och ni all organiserad brottslighet som har era idoler i Scarface-stuket tipsar jag er att det ger tio gånger mer pengar att skattemygla och annan ekonomisk brottslighet än att beväpnade råna folk och banker. Förutom att det ger tio gånger mer blir straffet fem gånger lägre. Fråga toppeliten i samhället om inte annat. PS: Om ni inte vet vad Klägget står för, googla på!

Så slutligen min lilla slogan: HEJHOPPSTOCKHOLM