festbild

Efter en längre tid sjuk med feber och magbesvär så tog jag mig ändå till Färgfabriken Liljeholmen för att visa ett PP/föreläsning. Fick lite frågor som jag lättsamt kommenterade. Någon bad mig även berätta om innehållet i en krönika jag nyligen skrivit.

Det satt som gjutet att hålla en ihop-sammandragen föreläsning.

Under intervjun bad någon mig berätta hur jag blev krönikör. Inga svårigheter det heller.

Mycket folk strömmade in och stämningen var god både inomhus och vid elden utanför.

Flera kända ansikten dök upp lite här och var. Mitt fotande låg i botten efter denna djävulska vecka med sjukdomar och skador kunde jag inte få fram mer energi. Det är vila som gäller!

etc5

RÖKRUTA MED ELD I

 

Inne mös folk inför den kommande kvällen.

etc1

etc3

MYSTUNDER

 

Vicken energi han har denne man Johan Ehrenberg och sån äkta livsglädje. Johan berättade sakligt varför vi bör använda solenergi i större omfattning. Detta kan han utan och innan.

etc7

JOHAN EHRENBERG TILL HÖGER I BILD GRÖN T-SHIRT. 

När klockan var 20:00 var det dags för Stefan Sundström. Nu gick föreläsningarna över till musik. Men jag och Linda hoppade den sista delen. Vi var trötta. Jag med min mage och feber, Linda med sitt skadade värkande ben valde vi att ta oss mot Bagis. Nu äter vi tunnbrödsrullar sedan god natt, ja har gjort mitt jobb!

Godnatt!