Med förrätt spatsera stan

Började med den här vackra växten T-bana Björkhagen. Sket i de där jävla brunnslocket idag. Roligare fota blommor, eller hur fröken ur!

city ett

VET NÅGON VAD DETTA ÄR FÖR FIN VÄXT?

 

Sen ett grymt tråkigt minne.

För några år sedan bodde jag på gatan. Urpank och med dubbelsidig lunghinneinflammation. Det var höst och blåste kallt. Jag hade stort behov av en varm typ keps. Hade tjugo spänn. Staplande febrig in i denna butik

city två

 

Klädbutiken på Götgatan hade en mössa för trettio kronor. Jag berättade läget mitt och att jag bara hade tjugo kronor till en keps. Den kvinnliga expediten sa ja. Då kom den manliga chefen och avvisade mej barskt. Så ledsen och besviken har jag sällan känt mej. Jag tyckte faktiskt synd om mej själv. Men jag frisknade till i alla fall efter några veckor.

 

Var den här trappen finns säger jag inte.

CTY TRE

DEN KUFISKA TRAPPEN

 

SÖNDAGSSTEKEN:

Koka potatis men börja steka svampen direkt. Förklaring kommer!

city fyra

city fem

DET FINNS INGET SNABBARE SÄTT ATT ÖPPNA EN KONSERVBURK ÄN MED MORAKNIV. UNDER TRE SEKUNDER OM MAN ÄR VAN.

 

Jo, du måste börja steka svampen direkt. Svamp ska stekas i tjugo minuter. Sen då man tror den är klar ska den stekas i tjugo minuter till. De lärde farsan Arthur mej.

CITY SEX

CITY SJU

STEK UTAV HELVETE, SALTA MÅTTLIGT PEPPRA KRAFTIGARE EN KRAFTIGAST.

 

Då jag som kommer från dom onormala, har jag ju givetvis ingen normal tallrik ännu. Så allt måste blandas i storkastrullen som jag har hittar i ett torrsoprum. Rör i ultrarapid!

CITY ÅTTA

CITY 8 B

 

Nu kommer du till det svåraste momentet. Du måste med kraft spruta i de krossade tomaterna så att det stänker minst upp till halshöjd.

CITY NIO

 

Så puttar du i svampen med andakt utan att yppa ett ord och beskåda att det fattas…

 

CITY CITY

CITY

VITLÖK GUBBEN, VITLÖK! ÖVERSTIGER DU TRE FETA VITLÖKSKLYFTOR STIGER STYCKEPRISET PER PORTION. DÅ KAN SOCIALSTYRELSEN LÄGGA SIG I, HAR JA HÖRT.

 

Jag tog mej friheten att räkna var alla dessa portioner som det blev kostade styck. Gissa! 85 öre, hihihi! + elförbrukningen förstås som ja annars slipper när ja käkar Parkbänkarlunch.

Länge leve livet, kärleken, gemenskapen och bjudsamheten.

Släng er i väggen alla yrkeskockar!

MATEN KLAR

Maten är klar! JAG SA: MATEN ÄR KLAAR!!!