(Efter att fått ett samtal från kommun idag 2014-10-09 har jag redigerat inlägget så att ingen person ska känna sig påhoppad. Jag ber om ursäkt om det jag skrev innan redigering har vållat besvär och jag ber om ursäkt om någon har tagit åt sig. Förövrigt anser jag att övriga klienter här inte bör må dåligt av att jag skriver om vad jag upplever. Ellet att andra må hända upplever miljön annorlunda eller inte bryr sig.)

Bandhagshemmet.

De är kränkande att bli behandlad på detta viset: I helgen har jag haft en jättebra empatisk kontakt med helgpersonalen. Det har vart socialt och trevligt. Nu klockan 0800 var det frukost. Jag var där och åt. 0820 går jag till mitt rum. Ut kommer en personal. ”Du ska lämna UP” (urinprov)

Jag frågar: ”Vad gör du på mitt rum?”

Han svarar: ”Vi ser om du är hemma. Säg till när du kan lämna UP”

Det upplevs av mej som kränkande! Men det är min uppfattningen, ingens annans uppfattning. Det är inte alls säkert att andra känner sig mindervärdiga.  Jag tror inte dom får göra så här, men det är enligt vad jag tycker, inte vad andra tycker. Bör inte få göra så här i alla fall. Dom är blinda dom vet inte vad dom gör. Dom fattar inte att detta förfarande knäcker människan i längden. Tilläggas bör: I helgen har jag och helgpersonalen och flera ”gäster här haft det riktigt socialt trevligt. Ätit tillsammans, socialpratat om allt mellan himmel och jord. Skrattat och så. Inte var jag drogpåverkad i helgen, ingen kan påstå det!. Mycket märkligt att det – som ledningen här säger – Att det är socialförvaltningen som kräver UP två gånger i veckan.till bloggen