5 kommentarer på “De bästa med livet

 1. Johnny. Håll höjden. Världen väntar på och behöver dig. Hör av dig. handslag

 2. Den vill jag bemöta rakryggad och gör säkert det snart åter igen.
  Tänk om vi i förväg visste hur dagarna och nätterna vandrar!
  Skulle vi bli klokare då?
  Vart tar visheten slut?
  Vem ser insikten innan facit?
  Är det som förgjort att leva positivt i harmoni, dag efter dag efter dag? Kanske!
  Men ja vet inte hur.

 3. Du gör ett enastående arbete med din blogg och dina bilder. Exempelvis den asgrymma bilden “I skuggan av förnuftet”… Håller med Bosse Schön – Världen behöver dig.
  Apropå att leva positivt i harmoni – för mig funkar det så att jag är noga med vilka tankar jag VÄLJER att tänka… För det är ju så att jag själv VÄLJER vilka tankar jag vill tänka om än det ena och än det andra… Kort och gott – tänk skit och det blir skit… “så som jag tänker så blir det”… lagen om attraktionskraft… Det är mycket med det jordiska och vi utsätts för prövningar hela tiden… Utmaningen ligger i hur jag VÄLJER att reagera på prövningen… Tänker jag; Oj här händer det spännande grejer! Va’intressant! Eller väljer jag att tänka; Nu händer det samma jävla skit igen! Jaha, det ska alltid jävlas på något vis?! Hur väljer du?
  Som sagt; Världen behöver dig! Keep up the good work!!!
  Vaya con Dios John!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.