Över alla kategorier: Dagens kreativaste tiggare. Snubben har – förmodligen vid sin rostiga gamla slitna husvagn – vid en skogsglänta nära stan, tagit tag i sin kreativitet: ”Jag vill nånting mera, jag vill arbeta med mer än att tigga i Sverige.” Det är precis detta talar om för oss. Vem blir inte glad av att bevittna detta! Om ni är ute efter en kvast av rang, prova att besöka Maria Torgets T-banestation uppgång Mariatorget. 80 spänn tar slöjdaren/hantverkaren för denna stav. Jag kommer själv köpa en i morgon om han sitter kvar där. Kan va bra att ha på Östermalm, tjooo

Dagens kreativaste tiggare

DAGENS KREATIVASTE MÄNNISKA I STOCKHOLM

 

Studera trä-bindningens konstruktion. Det är inte första gången mannen binder kvastar, eller hur. Jag måste bara söka honom i morgon igen. Snubben behövs i hantverksstugorna på Skansen tycker jag. Eller Stads/länsmuseet. Jag ringer Skansen i morgon när jag träffar honom igen och frågar om de inte finns ett arbete till honom, de borde det ju finnas, OM DOM VILL förstås.

Stavdetalj

ETT PROFFS HAR KOMMIT TILL STAN

Och det är flera som uppmärksammar kreativiteten

http://bit.ly/1JC0P7Z