REHABSKUGGOR

 045 (650x1024)

Signerad herr Fjellis.

 

Christer Fjellis, en mycket god herre jag mötte första gången 5 maj 2012 på Galleri kontrast där jag slog igenom som dokumentärfotograf. Så länge jag var med i Facebook fick jag förmånen att dela dela dela alla bilder Christer snappade upp i vår Zybervärld! Från jordens alla håll! Pga fysiska hälsan gick Fjellis ned i varv -från att arbetat frenetiskt med det han älskar, foto reklam mm – till att släppa den tyngre utrustningen och hålla sig till en lätt mindre kanske ibland telefonkamera. Nu visar utställaren Fjellis resultatet av sitt fotograferande, skuggpartier. Lite abstrakt, men det ligger i min smak så jag investerade också i en ”Fjellis” Bilderna, 60-70 stycken tog snabbt slut, ja innan kvällingen slog till så var dom slut, värsta rusningen och utanför entrén hade mannen ordnat en gratis korvgubbe . Det är verkligen nåt att ha på sin vägg, en äkta Fjellis och det var rusning så folk stod i kö innan galleri Axel www.galleriaxel.se öppnade. Liselott instämmer, de e coolt att ha en ”Fjellis” Jaha de va min femte skalp (min konstsamling) sedan i våras. Dn-legendaren Lars Epstein, Giganten Anders Petersen, Målaren Renato och dokumentärfilmare/fotograf Frank Aschberg och bredvid dessa tavlor på min vägg kommer nu en äkta Fjellis.

036 (1024x683)030 (1024x683)040 (1024x683)