(Efter att fått ett samtal från kommun idag 2014-10-09 har jag redigerat inlägget så att ingen person ska känna sig påhoppad. Jag ber om ursäkt om det jag skrev innan redigering har vållat besvär och jag ber om ursäkt om någon har tagit åt sig. Förövrigt anser jag att övriga klienter här inte bör må dåligt av att jag skriver om vad jag upplever. Det kan vara eller må hända andra upplever miljön annorlunda eller inte bryr sig, det är inget jag kan svara på)

Då jag flyttat runt har jag inte etablerat någon kontakt med psykiatriker.

(Institutionerna ansvarar och delar dagligen ut klienters medicin)

Dock har M-76 psyket Huddinges, doktor vart förstående och förlängt mitt recept typ månaden ut. Detta är andra stället jag bor på efter vistelse M-76.

 

Igår morse säger personalen ”X” att: ”Nu finns det bara en tablett kvar”

Jag svarar: ”I mina anteckningar har jag noterat: Torsdag 9 oktober. Ny läkarkontakt bör ordnas. Så det stämmer inte att det endast finns en tablett kvar!”

 

I går eftermiddag kommer jag tillbaka till hemmet efter att vart på stan, säger ”X”  ”Vi har nu räknat på det här John! Dina tabletters antal kvar! Och det stämmer att det endast är en tablett kvar.

Jag svarar: ”Då måste någon stulit av min medicin.” Hm??? tänker jag, nåt är fel, för i sådant här är jag extremt noga.

En gång i veckan minst, kommer det hit en sjuksköterska och fördelar medicin i dosetter. Idag 7 oktober är en sådan dag. Jag får kontakt med Sjuksköterskan. 

”Jag ringde redan igår till M-76 och bad att mitt recept genast måste förlängas plus att jag gav dom ditt telefonnummer och namn”

Då svarar Sjuksköterskan: ”Personalen har vart slarviga och inte sett att det i medicinförpackningen låg tjugo tabletter till.

Så då använder Bandhagshemmet en nödutgångslögn medvetet eller omedvetet, det kan inte jag svara på (enligt min uppfattning, ingen annans uppfattning) Det uppfattas bara av mej att det ser trassligt ut då det jag fick sagt till mej inte går ihop med min mattematik. Men det är bara enligt vad jag tycker. Jag har förövrigt aldrig varit nåt mattegeni. Fick visst streck i matte i grundskolan. Men det va så som jag minns det, jag kanske fick en etta i matte. Det jag skriver är enligt mitt tycka i alla fall! Vad tycker du? Varför får jag till svar att Aspudden har kollat och räknat ut att min medicin är slut, när den inte är det! Det är bergis ingen nödlögn eller undanmanöver, jag kan ha missförstått det hela. Jag är varken politiker eller professor eller mattegeni

fotnot:

Jag tänkte på en sak angående att ljuga. Om de visste att det fanns 21 tabletter kvar men ändå sa att det bara var en kvar så ljuger dom. Om de säger att de kollat överallt och det bara är en tablett kvar så är det en form av lögn för de har inte kollat överallt. Men deras största brott är enligt mig inte lögner utan brist på engagemang och kompetens som i sin tur beror på bristande ledarskap och resurser. Sjuksköterskans syn, att personalen varit slarvig är i linje med inkompetens pga otillräckliga resurser. Kulturen på arbetsplatsen kan dock lett till att de blir lata och att de ljuger.

Kommentar av Lise

 

Bandet 1

bandet 2

 LJUGER KLIENTER RAKT I ANSIKTET UTAN ATT GÖRA EN MIN.