Handmade Coffee. The oldest tradition in the world

Ja va å spana på stan i vanlig ordning. Idag gick stegen från bland annat Bysingstorg till Södra Station. Där vid husväggen bredvid konsum pågick det ett glatt samtal. Stanna till och såg vagnen, kände den positiva stämningen som harmoniskt porlade ut från luckan. 

IMG_6546

DEN GLADA STÄMNINGEN FICK MEJ ATT STANNA TILL

Det visade sig vara ett redigt kaffelag. Tog tag i kameran och började fota. När kunderna fått sina beställningar klev jag fram och presenterade mej. Det formligen sprutade ut positiva förklaringar om deras kaffe. Lättast är nog för er om jag bjuder på den här bildens text

IMG_6548

”ETT URÅLDRIGT HANTVERK FRÅN ETIOPIEN”

De här med den magiska första dagskoppen tyckte jag lät spännande. Just för att grabbarna levde sig in i sitt berättande. Ja, solen sken här. Och jag känner med all säkerhet att teamet kommer fortsätta med verksamheten och till och med utveckla den.

IMG_6550

DAGENS FÖRSTA KOPP KALLAS FÖR AUEL    

Kistagången 19 precis utanför Kista centrum brukar grabbarna hålla till med sin speciella specialtillverkade gokaffe. Här på söder var dom för första gången. Inte hade det vart nåt problem med att få tillstånd här heller för den delen. Det förstår jag, för vem kan neka sådana här positiva människor.

För det var verkligen ett gott kaffe också. Direktkrossade bönor malda på plats. Trots att jag inte va direkt kaffesugen tio minuter innan mat så smakade koppen förträffligt gott. Pris låg på trettio spänn i runda slängar. Om ja inte träffar dom på söder igen så..

IMG_6551

KOMMER JAG MED ALL SÄKERHET KÖPA MEJ EN KOPP NÄSTA GÅNG JAG KOMMER TILL KISTA.

Tack för det goda drycken och den trevliga pratstunden kaffemän! Här alla läsare hittar ni både kontaktuppgifter och en fördjupning i konsten att tillverka ett högklassigt kaffe. http://www.auelcoffee.com