”Kom och drick nybryggt kaffe med oss vid Swedenborgsgatan.”

Ordagrant citerat från Aromers hemsida www.aromer.se Det kokas inte bara kaffe, det kokas optimism också, så det bubblar om de på nya gågatan!

K1

GLÄDJEN OCH KUNDBEMÖTANDET GÅR DET INTE ATT TA FEL PÅ

 

Visst tycker vi att utvecklingen med den nya gågatan Swedenborgsgatan är bra! Må hända nya Götgatsbacken. Stämningen på topp i atmosfär!

K4

COFFE TRETTIO BAGIS, BRA DÄR!

 

Nåt företag har dock klagat på gågatan pga. att innan gatan blev gågata så stannade det till vissa bilar för att köpa tobak mm i en butik, dom gillar inte läget nu, sa butikspersonalen till mej. Dom hittar säkert nya kunder tänker ja!

 

I kvarteret Vattumannen på Swedenborgsgatan har två initiativrika snubbar hittat sin nich! Josef Rudenlöv och Oskar Freiman becknar kaffe fullkomligt elegant.

Höjer trivseln i hela kvarteret och javan är av prima sort. Där kan du få dej en slurk och en god pratstund med den mobila kaffeserveringen varje dag mellan 11-18 då vagnen är framkörd.

Ja slängde ett getöga på åkdonet och frågade om den va specialdesignad! Tammetusan om dom inte hade byggt den själva efter egen smak och stil förstod jag av deras svar på min undran! Vagnen är en prototyp.

K2K3

FINURLIGA SPECIALANORDNINGAR TILL HÖGER Å VÄNSTER

 

Sådant här är glädjande att få serverat framför gluggarna! Det här med mobila matvagnar och kaffeserveringar är ett relativt nytt inslag i stan! Jo, det finns även rullande cykelverkstäder också! de har ja både hört och sett! Kan bara önska det unga företaget all lycka, å de kommer säkert gå bra!