VI LYFTER FRAM TIGGARNA

Jag uppmanar alla medborgare att dela detta. Min uppmaning: Växla en femtiolapp i veckan, Tll Mynt! Dela ut lagom jämnt över hela veckan åt våra tiggare!

tiggana 1

JÄRNGÄNGET

Varje person som delar detta på facebook och följer utmaningen, får en loge!

Vi – när vi alla ger 50 kr var. Vinner vårt tänkande, vår syn på samhället blir tusenseger.

och kan njuta av dennes man underbara musik.

ge pengar

VI ÄR POLARE PÅ STAN NU

2 kommentarer på “VI LYFTER FRAM TIGGARNA

  1. Bra Johnny. Jag brukar också ge frukt ibland och drickyogurt ibland när det är varmt. Lärt känna en tjej (två barnsmamma) som jag faktiskt ska köpa hudlotion och något annat att må bättre av. Hennes dotter ska få ett hopprep som jag postar tillsammans med ett brev från mamma.

  2. Du har ett stort hjärta John… och Bosse Schön också…mitt är “lite kallt” i vissa hörn av hjärtkamrarna märker jag…fick lite att fundera över där… har hittills bara givit musiker slantar… de som ägnar sig åt konsten oavsett i vilket land de för tillfället gästar… som håller musiken levande och vårdar sitt instrument genom livets motgångar…

    Suveränt av Bosse att posta brevet från mamman tillsammans med hopprep. En kärleksfull insats…verkligen… Jag har en del att lära där… Tack hörni’. Allt gott till er båda för er insats – jag är rörd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.