VARA PROMENAD FRISKANDE

Här ser ni lite närnatur där jag bor några få kilometer från stan, nice ju. Men ett starkt minne dök opp eftersom jag var ute med Lise hundar.

hund tre

POSITIVA MINNEN DÖK OPP

 

Jag kom och tänka på detta då ja idag va ute med Zinky och hans lillebror Taw idag.

hund två

ZINKY SJÄLVT I SPANARTAGEN

 

HUND ETT

LILLEBROR TAW BEHÖVER OFTAST VARA KOPPLAD

När Lise o ja skulle träffas för första gången 2009 så frågade jag Lise om hon inte va lite nervös att träffa mej. Och hon svarade: ”Du vet inte ett dugg om vem jag är men jag vet allt om dej och dessutom har jag Zinky med mej, så de så”

Här kan ni läsa ett inlägg Lise kommenterade då: http://hemlos.situationsthlm.se/johnny/2009/06/ttriaden/

I vicket fall, så här ser det ut runt där jag bor.

hund fyra

VÄLBEVARAD KULLE

hund fem

UNDERBAR NÄRNATUR

 

HEJHOPPSTOCKHOLM

4 kommentarer på “VARA PROMENAD FRISKANDE

  1. Hej igen long time no see, men du jobbar på. Bra! Roligt med “tji hua hua” uttalas som det står hihi. Min väninna har en sådan, ettrig ilsken gremlins, men söt. DU är vacker inte söt. Nils Ferlin beskriver längtan till andra livet så bra. ungefär att någong gång har det hänt att en längtat dit. Kram Marianne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.