VALETS UTGÅNG. VARFÖR OCH VAD GÖRA?

Fler av mina utsatta vänner på gatan röstar Sd. Därför att vi känner oss missnöjda med Socialpolitiken (naturlig reaktion). Vi lever i ett belöningssystem som de flesta av oss gatuskadade faller på och får alltså ständigt börja om i belöningssystemet där – vid återfall – backar vi i systemet ett till två år. Får alltså börja om från början flera gånger om. Till slut orkar inte vi klättra på belöningsstegen.

Dessutom har tiggeriet konkurrerat ut gatufolket i mycket. Där Situations- Sthlmsäljare har fått stå själva är det nu kamp om de bästa platserna med utländska tiggare.

Då förstår alla varför det finns missnöje bland de redan utsatta i Sverige.

Många Svensson ser sjukvård, pension bli sämre, medan det forsar in invandrare till Sverige. Givetvis så kopplar Svensson ihop nedfallet i tryggheten och systemet med kostnader för flyktingar. Vi hinner inte ordna det för flyktingar. Privata anläggningar mm som kostar i onödan då de privata stirrar sig blinda på att endast få en vinnst. Det är ett naturligt tänk från de privata. Precis som du tänker på ekonomin när du handlar mat osv. Letar efter extrapriser.

Tar vi mot flyktingar måste hela cykeln fungera, det gör den inte nu. Segregationen blomstrar. Även många med utländsk härkomst röstar på Sd pga. bla tidigare osämja med andra utländska kulturer. Utlandsfödda i Sverige åker till och med och krigar.

 

Nu MÅSTE Sverige gå ifrån blockpolitiken till samarbete över gränserna i en skala som knappt funnits tidigare. Rödgröna får med Kd och Fp majoritet och Sd blir inte vågmästare. Det är det enda som kan rädda Sverige ur denna komplicerade situation.

 

svedala skrot

Verkar som Finansministern får söka jobb på skroten. T-shirt-tryck av Janne Lööf. Säljs hos och av Hellstone Music Sven Hellsten

http://www.dn.se/nyheter/sverige/maktskiftet-i-stockholm-en-rysare/ 

http://www.svd.se/nyheter/valet2014/dagen-efter-valdagen_3917964.svd?sidan=9

 

 

 

1 kommentar på “VALETS UTGÅNG. VARFÖR OCH VAD GÖRA?

  1. Bra skrivet John Arthur, i Dalarna har SD flest anhängare och jag förstår också varför. —— Tiggare har också börjat synas här utanför affärer och på gatan. Förr i Sthlm kunde man också träffa på tiggare men det var mer “haru en spänn till en bira” och det man ju hehe. Men nu kan jag inte ge, även om jag har pengar. Kanske, att jag mot min vilja, blivit rasist på äldre dagar? EU har ju sina baksidor också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.