STÖDUNDERVISNING I SVENSKA

Ja var hos tandläkaren idag. Bävade mej inför besöket. En halv tand borta och en lös. Men icke! De behövdes inte! Tandläkaren sa att förutom den trasiga som han ska laga och den lösa så är mina tänder i bättre skick än en genomsnittlig femtiosexåring. Han sa att det beror på att jag slutat röka förmodligen! hajjar ni de då! Förövrigt börjar jag som volontär nästa vecka via Röda Korset med stödundervisning för invandrare på Hallunda bibliotek. Det behövs och det känns bra med en samhällsinsats! Två timmar i veckan, de e lugnt och jag ser fram mot det! Simma på gott folk!

 

 

4 kommentarer på “STÖDUNDERVISNING I SVENSKA

 1. Käre John, du är en aktiv människa fortfarande märker jag. Bra det vännen, jag hörde ett läkarsamtal igår om att ju mer aktiv och intelligent man är dessto längre tid tar det, med begynnande, Alzheimers att förstöra hjärnan. Men vem är du så arg på längre ner på sidan? Trodde ett slag att det var en metafor för dig själv i missbruk! Men så var det väl inte. Många kramar igen till dig. Ps det verkar som jag aldrig kan få tid att möta dig igen, har också haft den sk influnsan och så går tiden, tyvärr men jag tänker ofta på dig ds

  • Tillräcklig aktiv för att överleva!!
   Längre ned på sidan skriver ja i “DIKT O POESI”. Marianne, du kan väl minan kategorier?
   Gissning, metafor: = BRA VITTRING.

 2. Metafor är väl en sorts omskrivning för något annat, i det här fallet trodde jag att det var en slags omskrivning av dig om droger eller alkohol! Det var nämligen det jag kommenterade inte den om biblioteket.Den hamnade lite fel.. Förresten är det ju jättebra att vi tar hand om våra nya svenskar som redan är här, tex som du ska göra. Kram

  • Jag är fortfarande naken i mitt skrivande och du observerar väl när jag lägger skrivandet i Poetisk form. = mindre naken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.