POLITISKT KORREKT

Ett märkligt beteende att inordna sig i? Inordna o inordna, de vettifan om ja går med på. Men de har ja tammefan märkt, att det finns en jävla smygcensur i Sverige! och ett jävla fjäskande! Nä du! Om man ska bli accepterad normal människa krävs det att vara politiskt korrekt i uttalanden mm. De har ja förstått och fått smaka på. Men ja säger bara de: tacka vet ja sagan “kejsaren nya kläder”

När jag fått rådet att inte skriva på ett visst sätt har det hänt att jag ändrat textuppställningen och istället “lindat in” den negativa kritiken i mina texter och då själv tyckt att nu är jag jävligt taskig och falsk, ja riktigt ond, som djävulen själv. Då har, typ en “korrekturläsare” sagt till mej: Bra skrivet! men själv har jag uppfattat min “nya” text riktigt ond. Varför ska vi – måste vi – dölja sanningen som vi uppfattat vi har? men kanske jag kan gå runt denna regel genom att fortsätta vara den jag är, alltså en accepterad avvikare som tillhör de normala.

http://www.bgf.nu/korrekt/

3 kommentarer på “POLITISKT KORREKT

  1. När det gäller smygcensur så väljer jag det svenska uttrycket: fuck that shit.

    Angående stycke två i ditt inlägg. Eftersom det i dagens samhälle är mer eller mindre fullt normalt att vara ond så var du med andra ord textmässigt fullt normal. Men eftersom du annars verkar vara en relativt hygglig typ så är du i mina ögon fullt normalt onormal. Annars då, bra skrivet… 😉
    /Slim

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.