NU SLÅR SVENSSON NÄVEN I BORDET!

Nu har dom skitigt i de BLÅ SKÅPET!

Femton anställda festar upp 2,3 millioner!

Snälla Stadsministern, vår huvudansvariga, den som skall gå i täten för folket: Hur tror du att folkets moral och där med Sveriges sammanhållande kraft reagerar nu?

Hur tror du att den lilla människan från den normala stora massan skall höja sin arbetsmoral, sitt kämpande för att dra sitt strå till stacken när vi DU! tillåter att ett samhällssystem kan vara uppbyggd på detta – nästan diktatoriska – sett?

Till Svenska folket! Om vi inte nu alla reser oss upp och säger: NU ÄR DET SLUT MED DENNA OMORAL då kommer vi aldrig att kunna ryta tillsammans. DÅ ÄR VI VÄRDA ATT HA DET SÅ HÄR och låter oss fortsätta titta på medan några få, redan rika sko sig på dej och mej.

http://www.dn.se/ekonomi/festfixaren-fick-en-kvarts-miljon–varje-manad

6 kommentarer på “NU SLÅR SVENSSON NÄVEN I BORDET!

  1. Väldigt fegt av DN att inte våga ta emot den flod av kommentarer som skulle varit fallet om möjligheten fanns. Så, vem styr DN?

    • Ja, de va en intressant frågeställning Bengt och alla andra!
      jag vet inte vem som styr. Jag är bara en enkel registrerad hemlös människa som nyss kravlat mej upp från knarkträsket. Men är på G att yttra mej mm nu när jag är inte är så svag och sjuk längre.

  2. idag får du ställa upp för allas kommentarer som denna fega DN rätteligen skulle bereda plats för, och det är jag tacksam för, jag har iaf lagt till dig i min blogglista, att DN inte tillåter kommentarer visar bara på deras okunnighet om läget idag, massor med folk kräver att vara med i samtalet, inte bara läsa vad någon finnig journalist skrivit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.