MAGNUS OCH MITT BOKSLÄPP IDAG!

Jaha, då va de boksläpp i Västerås! (Sthlm i februari) Kallt, svinkallt men glatt och positiv atmosfär! Boksignering och färden gick snart tillbaka till Sthlm o Lönnen där jag levererade 18 stycken signerade!

Just de! Äntligen boksläpp och måste erkänna att jag tammetusan känner mej nöjd+! Det betyget får duga så länge. Vi får se vad ”bokanalytiker” kommer fram till. Personligen tror jag på mina texter, både den långa inledande nakna texten men även de på slutet som kortnoveller och poesi! Recepterna är välordnade och klara med fina foton liksom övrigt foton från gatan av mej i denna unika bok. Stjärnkvalité i utförande. Läs mer på http://www.magnuskok.se/se/csr/kokboken-8558557  IMG_2697 (1024x768)

1 kommentar på “MAGNUS OCH MITT BOKSLÄPP IDAG!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.