IKEA aldrig en lönesöndag, aldrig!

EN DAG PÅ VARUHUSET

Fick för mej i söndags att ta mej till Kungens kurva och gå på IKEA. De ångrar jag! Aldrig mer IKEA på en söndagförmiddag och aldrig på en lönehelg! Tro mej! Vid vartenda möbel stod det par och kivades. Paren försökte även dölja att dom grälade genom att väsa till varandra mellan sina sammanbitna tänder. Men det undgick inte en iakttagare i världsklass! Barn sprang och drog ut hela remsor med rader av nummerlappar. Pappan kom springande och försökte inför öppen ridå vara pedagogisk. Förövaren rebellmannen i silverbil trängde sig mellan och kastade sig opp i sängarna med dojjorna på och hårdtestade varenda slaf!  Då blev det skingring och de närmsta familjerna försvann bums! Finalen utspelades sig på parkeringen efter mitt snabbesök. I en familjebil sitter frugan med armarna i härskarställning. Ett barn springer runt bilen med ett band och en större nyckelknippa. (pappans bilnycklar mm förmodligen) pappan står lutat ner i bagageluckan och packeterar kartongerna. Barnet snurrar bandet med nyckelknippan fortare och fortare och skrattar mer och hysteriskt. Bandet far som en propeller, runt, runt, runt! SKLICH!!! Säger det och knippan tatchar bilen. Då hoppar pappan upp och viftar och springer mot den asgarvade pojken! SLUTA! Skriker pappa och försöker ta den kraftigt snurrande nyckelknippan!! OCH FÅR DEN I ANSIKTET! PANG, ja riktig ser hur ont det gör och pappan viker sig som en gaffel! Då åker min buss iväg! Ja va så paralyserad och chockad av denna tripp så ja kom aldrig på att ta upp kameran.  

  

4 kommentarer på “IKEA aldrig en lönesöndag, aldrig!

 1. En mycket viktig iaktagelse av IKEA en söndag. Här finns det saker för oss icke-IKEA:re att taga lärdom av.
  Tex: vila ofta, prova utbudet och framförallt, iakta. 🙂

  Hoppas du repat dig från denna skräckupplevelse.
  Och tack för att ger dig ut och rapporterar från en så livsfarlig plats som just IKEA en lönehelg.

  Lensbabie 😀

 2. JOHN ARTHUR EKEBERT på Ikea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Etablerad stekare med fast sällskap och handla på Ikea, jag trodde jag skulle få den så kallade dåndimpen, hur stor är inte din kärlek till Lise-Lott som överhuvud kunde rikta in dig åt det hållet?! Men måste ju önska dig lycka till med ditt fortsatta liv Kyss och kram

  • Ja, de kan du ge dej 100på! Stekare förfan! visst kära Marianne! har du vaknat? Tack för lyckönskan! Alla människor kan man lyckönska välfärd! dej me!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.