HUSBYUPRORET

Så här skriver en brandman.

”I natt kastade du sten på oss”, skriver en brandman i ett öppet brev på Facebook till bråkmakarna.

”Jag hjälper din syster om det börjar brinna i hennes kök. Jag kommer att simma i iskallt vatten för att hjälpa din lillebror om han trillar ur en båt, jag kommer att hjälpa dig om du går genom isen en solig dag i mars”, skriver han enligt Expressen.se.

”Varför gör du då så här mot mig” SLUT CITAT

Jättestarka och fina ord tycker jag. Vem kan fortsätta bråka efter det här?

4 kommentarer på “HUSBYUPRORET

  1. Ja jag håller med dig, poliserna borde också göra något liknande. De får skit hur de än gör. Antingen så sägs att de är lata och ingenting gör och när de verkligen sätter hårt mot hårt blir det fel också! Och varför tror Husbyborna att bankomaterna är borttagna eller varför vill inte brandmännen åka in i områden med arbetslösa ungdomar som i gäng attackerar dom med stenar och andra tillhyggen? Skriver du mera frekvent på facebook än du gör här?

  2. Jag såg inlägget via DN.se. Blev väldigt berörd av brandmannens ord därför citerade jag honom här. Jag är icke med i Facebook själv, de e inget för för mej, för mycket gilla kaffekoppen och småplotter samt osämja.

  3. Jag känner för att skrika till ” AKTA ER GRABBAR SNART KOMMER GUD OCH HON ÄR JÄVLIGT FÖRBANNAD” CITAT från sextiotalets feminister. Men jag blir så deprimerad av alla våldtäkter, mord bränder och slagsmål. Tyvärr utförs det av män till 99,5% Jag skriver inte på facebook heller. Kan du inte berätta hur det gick med spelningen “gatans musik”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.