FÖRELÄSNING ÅT BARNCANCERFONDEN

LÖRDAG DEN 15 MARS

Föreläsning för BCF Barncanserfonden

http://www.barncancerfonden.se

 (Slutet sällskap för deltagare i peer supportutbildningen BCF) Rica Hotel Sthlm.

SUMMERING:

Mitt mål blev att transformera min situation till åhörarnas erfarenhet av sina svårigheter. Samtidigt ville jag sprida min pepp i livet som en inspirationskälla till lyssnarna. Det kändes som jag lyckades.  

1902963_244882089017388_1794233486_n

1 kommentar på “FÖRELÄSNING ÅT BARNCANCERFONDEN

  1. Johnny. Det är klart att du lyckades. Se själv på bilden. För några år sedan låg du påtänd under Liljeholmsbron. Nu tänder du andras glöd som föreläsare och förebild. Det är stort. Glöm aldrig att ibland stanna upp och se på din egen resa – utifrån. handslag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.