FÖR ALLAS RÄTT ATT BO

FÖR ALLAS RÄTT ATT BO

Att jag gick i demonstrationståget ”För allas rätt att bo” faller sig naturligt in. När vi gick i tåget från Plattan till Södermalmstorg fick jag gråten i halsen. Väl framme så samtalade jag med radio ”linje 19” De som höll tal hette, Klara Meijer. Karin Bähler, Maral, Linda, (om nu namnen är felstavade så får ni inte skylla på mej, det är omöjligt att se vad respektive talare skrev på min lapp när jag bad om det, så stavningen får stå för dem) Rolf Nilsson. Rolf och jag har jobbat med samma frågor i några år. En sak som slog mej: Det får absolut inte spridas nån typ av avundssjuka på dem som har fina lägenheter. Det är systemet som tillåter vissa att roffa åt sig på olika vis! Alltså: Ingen avundsjuka får spridas tycker jag. Så, Polisen som lugnt följt med tåget informerar efter demonstrationen oss att detta var olagligt! Som konstapeln på bilden sa: ”icke tillståndgiven demonstration” Vad det blev av det står skrivet i stjärnorna men jag tror konstapeln lade ner ärendet på plats. Syftet med framläggandet låg mer i att visa makt.  En bra genomförd demonstration idag som kommer bära frukt.

 

4 kommentarer på “FÖR ALLAS RÄTT ATT BO

    • Jo, jag fick gråten i halsen pga att dels vad det så fint och sen för att varför detta ska behövas. Jag är en känslig människa.

  1. Jag vill helst inte synas på snutbilden. Om du kan pixla och döpa om namnet, och ladda om den på nytt så vore det trevligt. Min vän har kontaktat dig via facebook.

    • Ja har inte fått nåt på Facebook. Är du hemlig agentaktevist:)eller en 007a? Ja, ja, nu tog ja bort bilden bara för du önskade det! Va jobbigt du måste ha det att först demonstrera och sen inte vara med på bild! Hundratals fotade ju!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.