Det känns kränkande, enligt min uppfattning

(Efter att fått ett samtal från kommun idag 2014-10-09 har jag redigerat inlägget så att ingen person ska känna sig påhoppad. Jag ber om ursäkt om det jag skrev innan redigering har vållat besvär och jag ber om ursäkt om någon har tagit åt sig. Förövrigt anser jag att övriga klienter här inte bör må dåligt av att jag skriver om vad jag upplever. Ellet att andra må hända upplever miljön annorlunda eller inte bryr sig.)

Bandhagshemmet.

De är kränkande att bli behandlad på detta viset: I helgen har jag haft en jättebra empatisk kontakt med helgpersonalen. Det har vart socialt och trevligt. Nu klockan 0800 var det frukost. Jag var där och åt. 0820 går jag till mitt rum. Ut kommer en personal. ”Du ska lämna UP” (urinprov)

Jag frågar: ”Vad gör du på mitt rum?”

Han svarar: ”Vi ser om du är hemma. Säg till när du kan lämna UP”

Det upplevs av mej som kränkande! Men det är min uppfattningen, ingens annans uppfattning. Det är inte alls säkert att andra känner sig mindervärdiga.  Jag tror inte dom får göra så här, men det är enligt vad jag tycker, inte vad andra tycker. Bör inte få göra så här i alla fall. Dom är blinda dom vet inte vad dom gör. Dom fattar inte att detta förfarande knäcker människan i längden. Tilläggas bör: I helgen har jag och helgpersonalen och flera “gäster här haft det riktigt socialt trevligt. Ätit tillsammans, socialpratat om allt mellan himmel och jord. Skrattat och så. Inte var jag drogpåverkad i helgen, ingen kan påstå det!. Mycket märkligt att det – som ledningen här säger – Att det är socialförvaltningen som kräver UP två gånger i veckan.till bloggen

3 kommentarer på “Det känns kränkande, enligt min uppfattning

 1. Tror knappt det är sant Johnny. Kränkande. Undrar också vad det är för sorts människor som missbrukar den lilla makt de har. De är är farliga för sin omgivning. Det här måste du ta med i din krönika. Varför inte inleda med denna episod. Om en helt vanlig dag…Och prata med ledningen. Hörs. handslag

 2. Tja fy f_n rent utsagt. Det är ett bra sätt att rasera en människa. Gå in i hans hem utan respekt och kräv sedan up lika Nice som att bli väckt av en spann iskallt vatten och en lavett som svar på vad sysslar ni med.

  Jag frågar mig hur länge måste en människa visa sig på styva linan. Och helt uppenbart är att det är inte vad man är förmögen att bidra med till sin omgivning.

  Så länge du pussar grönt kan du vara helt av banan på sånt som inte synts på up och allt är bra.. vad är det för bra med det… Den som myglar bäst vinner.

  Snedvridet…

  Nej stå på dig och du som kommit så långt bjud inte på att bryta i hop eller få ditt inre-go att försvinna.

  Jag som skriver kämpar för min personliga integritet och för få en lägenhet och javisst jag heter Annelie…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.