DAGS ATT FÖRELÄSA

KOMMANDE DAGAR I TULLEN

ÄR I TANTOÄR I TANTO

Imorgon onsdag kliver jag in på Bibblan Hornstull och visar mina bilder från gatan, berättar vad som egentligen händer där ute. https://biblioteket.stockholm.se/kalender/håll-höjden-rapport-från-bottenplattan

Bänkarna i TullenBÄNKARNA I TULLEN

Fredag och lördag signerar jag fotoboken i Gallerian Hornstull http://akademibokhandeln.se/butik/hornstull/ Klockan 1200-1600.

HJÄLP MEJ MECKA HOLKLAM BER OM HJÄLP

2 kommentarer på “DAGS ATT FÖRELÄSA

  1. Hej John. Jag heter Frida och försöker göra en kortfilm i konstnärlig tappning på temat hemlöshet. Det är första gången jag gör en film och detta sker helt utan vinstintresse (går en kurs på folkhögskola). Jag tycker att det behövs fler fria röster från verkligheten som bidrar till debatten och skulle behöva din hjälp. Du kan väl höra av dig till mig om du har lust, så snackar vi lite över mailen? Hälsningar från Göteborg!

    frida.strom@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.