BYE BYE NY GEMENSKAP

JAG FOTOGRAFERADE AV PAPPERSLAPPAR och NÅGRA MINNESKORT FRÅN NY GEMENSKAP IDAG PÅ STÄNGNINGSDAGEN. LAPPARNA BUDSKAP TALAR OM FÖR SAMHÄLLET, BEHOVET ATT “KAMMIS” MÅSTE! FÅ FINNAS KVAR I STAN. LÄS LAPPARNA TACK. SE KÄRLEKEN,BEHOVET OCH TANKEN.

2 kommentarer på “BYE BYE NY GEMENSKAP

  1. Så himla tråkigt att Ny gemenskap och Bryggan ska stänga! Urdumt! När man stänger ett ställe behöver man öppna ett annat. Man kan fråga sig vad det beror på att de gör så här, “städar de bort de hemlösa” från citykärnan, för det lär ju inte bli mindre pga nerläggningen, eller handlar det bara om pengar, och isf fattar de inte människorna behöver dessa ställen! Det lär ju bli direkta konsekvenser av detta! fattar dom inte det? Tråkigt är det iaf.

    • Dom rika – dom som inte behöver tänka på samma svåra sätt om sin egna hälsa och välbefinnande – vill få bort udda utsatta grupper, från sina egna kvarter. Det handlar mer om kall ekonomi och göra sig än mera rik än att det handlar om kultur, människor och den reel stadspulsen. För att dessa sprättar skall klara detta, samvetsmässigt, köper dom exempelvis Situation Stockholm eller kanske, kanske, skänker lite kläder, går i kyrkan osv.
      Ju högre upp jag klättrar på karriärstegen ser jag mer och mer hur falskheten växer med rikedomarna i samhället. Mycket handlar om kontakter man skapar när man går på “finare” tillställningar och ex minglar. “Visar upp sig” låtsas bry sig, smörar och fjäskar. Skulle alla människor i stan samlas på ett möte och få olika situationer förklarat för sig så skulle “handräckningen övervägande peka upp när det gäller att värna om de mest utsatta i samhället. Sådan demokrati finns inte längre. korruptionen flödar och skattefusket lika så, med de ytterst ansvarigas goda, smygande medhåll. Men om jag vill få min röst hörd – vilket jag kommer få mer och mer – måste jag också vara politisk korrekt (tror jag) och diplomatisk. Vi får se hur långt jag kan komma. Än är det inte klart min vän! vänner!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.